Timp preparare:
< 30 min
                    < 30 min
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Internationala
                Internationala
Bogdan Alexandrescu, concurent al primului sezon MasterChef, a dezvaluit pentru Foodstory ce mananca la micul dejun. Reteta, mai jos.
Metoda de preparare
                    Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga ouale care se maruntesc cu o spatula, imediat dupa maruntirea acestora adaugandu-se rosiile cubulete, caperele, branza de capra si Harissa, amestecata in prealabil cu uleiul de masline.
La aproximativ 3-4 minute de la adaugarea Harissei, ouale sunt gata. Se servesc presarate cu parmezan, cu toast prajit, extra capere si Harissa pe farfurie.
                    INGREDIENTE
                    
                
                - oua
 - 30 g parmezan
 - 15 ml ulei de masline
 - 30 g unt
 - 1 lingurita harissa (pasta de ardei tunisiana)
 - 1 fir ceapa verde
 - 50 g rosii taiate cubulete
 - 30 g capere
 - 100 g branza de capra
 - 2 oua