Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Bogdan Alexandrescu, concurent al primului sezon MasterChef, a dezvaluit pentru Foodstory ce mananca la micul dejun. Reteta, mai jos.
Metoda de preparare
Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga ouale care se maruntesc cu o spatula, imediat dupa maruntirea acestora adaugandu-se rosiile cubulete, caperele, branza de capra si Harissa, amestecata in prealabil cu uleiul de masline.
La aproximativ 3-4 minute de la adaugarea Harissei, ouale sunt gata. Se servesc presarate cu parmezan, cu toast prajit, extra capere si Harissa pe farfurie.
INGREDIENTE
- oua
- 30 g parmezan
- 15 ml ulei de masline
- 30 g unt
- 1 lingurita harissa (pasta de ardei tunisiana)
- 1 fir ceapa verde
- 50 g rosii taiate cubulete
- 30 g capere
- 100 g branza de capra
- 2 oua