Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Bogdan Alexandrescu, alias Dexter, concurent al primului sezon MasterChef, ne-a dezvaluit o reteta pe care o gateste adesea pentru iubita lui.
Metoda de preparare
Sucul si coaja maruntita de la ½ portocala si de la ½ lamaie se amesteca impreuna cu uleiul de masline, sare si piper pentru a obtine dressing-ul perfect. Se amesteca patrunjelul tocat cu mix-ul de valeriana si raddichio, se stropesc din belsug cu dressing apoi se aseaza in farfurie, adaugandu-se doua linguri de iaurt de capra in care s-a presarat menta tocata marunt.
Deasupra iaurtului se aseaza rosiile taiate felii fine si carnea de ton, apoi se stropesc cu dressing. Salata se serveste cu crutoane de paine toast inmuiate in sosul de iaurt de capra cu menta.
INGREDIENTE
- ton
- 50 ml iaurt de capra
- piper
- 1 rosie
- sare
- 30 ml ulei masline extravirgin
- salata raddichio
- salata valeriana
- 1 lamaie
- 1 portocala
- 1 legatura patrunjel
- 1 conserva file ton premium
- 3-4 frunze menta