1h
usor
Internationala
1. Se curata cartofii si se taie cubulete mici. Se pun la fiert separat in apa cu sare.
2. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se lasa sa elimine cat mai multa apa.
3. In tava asezam foaia de copt peste care vom aseza forma patrata pentru gratinat.
4. In forma patrata aranjam pe etaje: cartoful mov peste care punem catelul de usturoi taiat fin, urmat de un strat de branza Gruyere, urmeaza cartoful dulce peste care presaram un pic de coaja de lime si pune un strat de branza gorgonzola, strat de cartof alb cu cateva ace de rozmarin peste care punem branza Roquefort.
5. Dam la cuptor la 180 grade pentru 10-15 min
6. Facem un dressing din zeama de lime, ulei de masline si un pic de sare, care va acompania frunzele proaspete de rucola
7. Montam farfuria
- cartofi
- 1 crenguta rozmarin
- 1 catel de usturoi
- 1 lime
- rucola
- 2 cartofi albi
- 1 cartof dulce
- 6 cartofi mov
- 100g branza Roquefort
- 100g branza Gruyere
- 100g branza Gorgonzola