Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Am trecut pieptul de rata deasupra ochiului de aragaz pana a prins o crusta maronie, dupa l-am lasat sa se odihneasca .
L-am dat cu miere pe crusta pe care am facut-o la ochiul de aragaz, cu o pensula.  Am adaugat sare si piper rosu pe crusta pieptului.

L-am introdus la cuptor la 160 de grade, iar apoi l-am tinut aproximativ 17 minute. Dupa ce l-am scos, l-am taiat felii de grosime aproximativa de 3 centimetri. Apoi, l-am lasat sa se odihneasca.

Intre timp, am trecut la prepararea legumelor. Am adaugat ½  lingura de unt Rama, iar apoi am fiert sparanghelul in apa clocotita. Dupa aproximativ de 6 minute,  la o temperatura de 150 grade, l-am pus in apa rece cu gheata. L-am scos pe un tocator, l-am egalat si am taiat partea de sus aproximativ 5 centimetri.

Am pus 2 linguri de unt la topit intr-un ibiric cu baby morocovi , sparanghel, castane si le-am tras la ibiric la foc mic.

Am trecut la piureul de cartofi, dupa ce s-au fiert cartofii i-am strecut de apa, am presarat sare peste ei, am adaugat un 20 ml lapte,  am mai adaugat unt si am inceput sa il pisez. Am bagat piureul in posch si am inceput sa montez farfuria prezentata dumneavoastra.