30 min
usor
Internationala
Muschiuletul de berbecut se lasa la marinat peste noapte. Marinata: intr-un bol punem ulei de masline, cimbru, rozmarin, usturoi tocat, un praf de piper 7, un praf de tandoori, sare si piper. Dupa ce a stat la marinat, carnii i se da fata pe gratar, se stropeste cu bere apoi se baga in cuptor la 180 grade pâna ce devine roz in mijloc. La final se scoate din cuptor si se pune un cubulet de unt deasupra.
Sparanghelul se trage la tigaie cu un cubulet de unt, sare si piper apoi se inveleste in foile de bric si se lasa la cuptor pana ce acestea devin crocante. Pentru sos, incingem bine tigaia si turnam berea bruna impreuna cu un praf de scortisoara si unul de nucsoara. Adaugam cognac si flambam. Lasam sa scada si asezonam cu sare si piper. Pentru decor folosim foaia coapta, crese, fistic, susan negru.
- afine
- fistic
- 1 rosie cherry
- piper
- sare
- ulei de masline
- 2 cubulete unt
- nucsoara
- scortisoara
- 25ml coniac
- 2 catei de usturoi
- 4 fire rozmarin
- 4 fire cimbru proaspat
- piper sapte
- 2 foi de bric (foi de cereale)
- 4 fire sparanghel alb
- 0,25 l bere bruna
- 250g muschi de berbecut
- susan negru