Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Muschiuletul de berbecut se lasa la marinat peste noapte. Marinata: intr-un bol punem ulei de masline, cimbru, rozmarin, usturoi tocat, un praf de piper 7, un praf de tandoori, sare si piper. Dupa ce a stat la marinat, carnii i se da fata pe gratar, se stropeste cu bere apoi se baga in cuptor la 180 grade pâna ce devine roz in mijloc. La final se scoate din cuptor si se pune un cubulet de unt deasupra.

Sparanghelul se trage la tigaie cu un cubulet de unt, sare si piper apoi se inveleste in foile de bric si se lasa la cuptor pana ce acestea devin crocante. Pentru sos, incingem bine tigaia si turnam berea bruna impreuna cu un praf de scortisoara si unul de nucsoara. Adaugam cognac si flambam. Lasam sa scada si asezonam cu sare si piper. Pentru decor folosim foaia coapta, crese, fistic, susan negru.