Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Mihai Toader ne-a dezvaluit reteta de la proba vegetariana, pe care a castigat-o si a ajuns capitanul echipei rosii la botezul lui Mihai Petre.

Metoda de preparare

Ardeii, morcovul si ridichea se taie fasii subtiri si egale, chilli si ghimbirul se taie foarte subtire.

Intr-o tigaie se incinge putin ulei, se adauga ghimbirul si usturoiul si se soteaza legumele, la sfarsit adaugam cateva linguri de sos de soia

Foile de orez se lasa in apa calduta la inmuiat si se ruleaza legumele in ele

Intr-o cratita mica punem putin sos de soia impreuna cu 2 linguri de apa si putin ghimbir, lasam sa scada putin apoi adaugam mierea. La sfarsit se strecoara si se monteaza in bol impreuna cu rulourile si cu germenii de soia.

Spuma de ridiche neagra cu mango, pepene galben si ridiche caramelizata

  • Jumatate de ridiche neagra
  • Jumatate de mango
  • Jumatate de pepene galben
  • 3 capsuni
  • 2 linguri de zahar
  • Lapte de soia
  • Menta

Ridichea neagra, pepenele si mango se taie cubulete si se pun la fiert in oale separate. Dupa ce s-au inmuiat le adaugam in robot si le blendam impreuna cu putin lapte de soia pana devin ca o spuma. Din ridiche taiem 3 fasii subtiri si le punem in tigaie in zaharul topit, lasam pana se caramelizeaza.

Montam impreuna cu capsunile si menta.