Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

1. Se pun 2 oale pe foc cu apa si sare. 

2. Cand incepe apa sa clocoteasca, adaugam cartofii taiati cuburi (cartoful mic se adauga impreuna cu cartofii albi)

   3. Dupa ce au fiert indeajuns se paseaza separat in boluri cu smantana si unt.

4. Incingem tigaile bine si punem ulei de masline

5. Intr-o tigaie se pune usturoi taiat fin si se adauga spanacul si putin unt.

6. Spanacul se scoate dupa ce a fost sotat

7. In cealalta tigaie se incinge ulei de masline, se adauga crevetii si putin unt, apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Se lasa circa 3 minute.

8. Cartoful mic care a fost fiert se taie pe jumatate si se umple cu icre rosii.

9. Sparanghelul se opareste.

10. Intr-un mojar se adauga rozmarinul impreuna cu ulei de masline, un catel de usturoi si zeama de lamaie

10. Se ia o forma patrata si se adauga spanacul pe farfurie si o forma cilindrica mai mica, care se umple jumate cu piure viole si jumatate cu piure alb. Deasupra se pune cartoful umplut cu icre. In colturi se pun mugurii de sparanghel si se traseaza o linie cu sosul din mojar.