Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
mediu
mediu
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Maria Pop ne-a dezvaluit o reteta afrodiziaca, numai buna pentru o cina romantica.
Metoda de preparare
Se curata somonul de piele, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se framanta aluatul, din faina+apa+ou+un varf de sare. Se lasa la frigider 15 minute.
Se taie fructele uscate marunt, apoi intindem aluatul in ungem cu galbenusul de ou, adaugam fructele uscate maruntite si apoi somonul invelim, si bagam la cuptor pentru 15 minute.
Separat tragem mango la tigaie in unt. Apoi tragem in tigaie spanacul in ulei de masline, apoi rosia.
INGREDIENTE
- somon
- sare
- piper
- ulei de masline
- ¼ mango
- 20g unt
- 1 rosie cherry
- 100g spanac baby spinach
- 50g smochine uscate
- 50g curmale uscate
- 1 galbenus
- 100ml apa
- 1 ou
- 150g faina
- 150g file de somon