Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incepem sa punem 4 oua la fiert pentru 15 minute, maximum 20. Morcovii ii curatam, ii taiem in 4 si ii punem la fiert pentru 15 minute. Painea inmuiata o adaugam cu cele 2 cepe taiate marunt si apoi le dam prin blender ca sa ajunga la consistenta unei paste.

Ciupercile pleurotus le punem la calit in 10 ml ulei impreuna cu usturoiul (dupa gust, eu am pus un catel mic). Adaugam peste carnea tocata de pui, pasta din ceapa si paine, apoi patrunjelul tocat marunt si un ou, sare, piper si boia dupa gust, apoi amestecam bine cu mana, intindem pe o folie transparenta amestecul si la marginea unui capat de aluat punem ouale taiate cuburi, impreuna cu morcovi si ciupercile pleurotus, rulam folia pentru a acoperi intreaga implutura. Apoi o bagam la cuptor pentru 10 minute la foc mare si 30 de minute la foc moderat.

Se poate servi cu sfecla rosie sau cu pasta de hrean. Va doresc sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!