Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

1. Punem conopida la fiert in oala de 3 litri impreuna cu un praf de sare. In paralel facem o maioneza din mustar dijon cu galbenus de ou si uleiul de masline pus incet umpic cate un pic.

2. Ne trebuie 200g de foietaj, pe care il taiem in triunghi si patrat, pe cel triunghi punem susanul negru si apasam putin sa intre in foietaj si il bagam in cuptor la 160 de grade timp de 10 minute

3. Taiem castravetele cuburi si scoatem conopida fiarta , jumatate o taiem cuburi mari si jumatate o dam in blender si o facem pasta. Le punem peste maioneza si amestecam, adaugam mararul taiat marunt cu ardeiul rosu taiat cuburi si adaugam un praf de sare si un praf de piper. Si le asezam in lingurile de portelan .

4. Scoatem de la cuptor foietajul si il lasam sa se raceasca , apoi adaugam in lingurite cu un varf in sus catre baza lingurii.

5. Adaugam in cosulete castravetele taiat cuburi, punem branza cu posh-ul si facem un trandafir din jambon.

6. Le asezam impreuna pe farfurie cu un spatiu intre ele. Sunt gata de servire.