Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O reteta afrodiziaca propusa de Maria Pop de la MasterChef.
Metoda de preparare
Se separ ouale, se bat spuma albusurile cand sunt aproape batute punem pe rand o lingura de apa si o lingura de zahar, pana ajungem la ele 6 linguri, apoi cernem faina impreuna cu praful de copt si incorporam incet cu o paleta + galbenusurile.
Facem siropul si il lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit blatul, il insiropam si il lasam deoparte. Topim pe aburi ciocolata menaj si o turnam peste blatul gata insiropat si racit, apoi ornam cu capsuni.
INGREDIENTE
- ciocolata
- 3 linguri zahar pentru sirop
- 50ml apa
- 6 linguri apa
- 100g ciocolata menaj
- 2 capsuni
- 6 linguri zahar
- 6 linguri faina
- 4g praf de copt
- 3 oua