< 30 min
usor
Internationala
1. Se taie bagheta proaspata felii, la o grosime de maxim 8 mm, dupa ochi, si se baga la cuptor pana devine semi-crocanta.
2. Imediat ce am scos feliile de la cuptor le frecam cu un catel de usturoi si picuram un strop de ulei de masline pe deasupra, apoi le dam deoparte .
3. Taiem ceapa cat se poate de marunt si o amestecam cu branza, potrivim de sare si condiment.
4. Punem branza peste felia de bagheta care in prealabil a fost unsa cu unt si ornam cu inel de rosie cherry in interiorul caruia punem bacon taiat la fel de marunt ca ceapa. Deasupra punem un solzisor de ceapa .
5. Pregatim o maioneza dintr-un ou (acesta trebuie sa fie la temperatura camerei nu de la frigider ) si o amestecam cu galbenusurile fierte de la celelalte doua oua .
6. Curatam maslina de sambure , o tocam marunt si o frecam cu putin ulei de masline.
7. Tocam ciuperca marunt .
8. Ungem felia de bagheta cu unt , punem ciuperca deasupra, peste ciuperca punem pasta de ou si ornam cu masline tocate marunt si coacaza rosie.
9. Pe farfurie se pun ca ornament cateva din ingredientele folosite (ciuperca, maslina , rosie cherry ,coacaza rosie si ceapa).
- paine
- unt
- usturoi
- sare
- ciuperci
- 3 oua
- chimen
- 2 bucati rosii cherry
- 3 lingurite ulei de masline
- 1 ceapa
- 100g branza de vaci
- 6 bucati de paine bagheta 5 cm
- coacaze rosii