Timp preparare:
1h
Dificultate:
mediu
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

1. Muschiul de vita se asesoneaza cu piper, se inveleste cu bacon si se aseaza in tigaie. Se intoarce pe toate partile; se lasa pe fiecare parte 3-4 minute. Apoi se baga la cuptor ptr 5 minute.

2. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Se prajesc in unt, rozmarin si piper.

3. Spanacul se caleste in unt, cu ceapa si usturoi. Se adauga sare, piper, smantana se gatit si parmezanul.

4. Punem la fiert vinul. Adaugam o foaie de dafin, cimbru, chili, piper. Se lasa sa fiarba la foc mare 4-5 minute. Se strecoara si se pune din nou pe foc. Se adauga ciocolata si mierea. Se amesteca mereu. Se tine pe foc pana se leaga sosul.

5. Pe farfurie se aseaza un pat de cartofi. Deasupra punem spanacul, friptura de vita, cel de al doilea pat de cartofi si rosia cherry. Se orneaza cu sosul de ciocolata si afinele.