Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

1. Se taie 9 bucati de paine cu aceeasi dimensiune se stropesc cu ulei de masline si se aseaza pe gratar cateva secunde pe fiecare parte.

2. Se taie ciupercutel, un catel de ustoroi si ardeiul cubulete  se pun in tigaia incinsa cu unt si se trag la tigaie, pana cand se inmoaie ardeiul si ciupercile sunt facute .

3. Somonul se aseaza si el pe gratar  dupa ce s-a adaugat sare si peper pe el, se lasa pe fiecare parte aprox 10 secunde.

4. In tigaia incinsa cu unt se adauga ustoroiul si praful de chilly , dupa 20 s se adauga  creveti spalati si decorticati si se lasa aprox 3 min,  apoi se adauga 1 lg de miere  si zeama de lamaie , dupa ce bolboroseste se da la o parte de pe foc.

5. Pe 3 dintre bruschete se pun cateva ramuri  de rozmarin si pe deasupra se pun cele 3 felii de branza brie , appoi se orneaza cu ciupercutele sotate si ardei.

6. Se monteaza pe fiecare bruscheta cate 3 din fiecare sortiment ; 3 cu somon si castravete unse cu unt , 3 cu branza brie si 3 unsee cu sosul de la creveti peste care see pun coditele de crevete.