Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200 g C

2. Se curata prazul, se spala si se prajeste in unt cu ulei.

3. Se curata cartofii, se spala si se taie in rondele sau cubulete, depinde de vasul in care se serveste preparatul.

4. Se prajesc cartofii in ulei si unt pana prind foarte usor o pojgita aurie.

4. Se pregateste sosul bechamel intr-un vas de inox ( se pune o lingurita de mustar care se freaca cu ulei si unt, se pune pe foc, se adauga o lingura de faina, cand incepe sa faca bule se ia de pe foc se adauga laptele, se pune inapoi pe foc si se amesteca la foc mic pana devine destul de gros.

5. Se ia vasul de ceramica se unge bine cu unt se tapeteaza cu parmezan, se pune compozitia de cartofi, praz si camembert in vas impreuna cu bechamelul se da la cuptor vreo 15-20 min

5. Se da sparanghelul la tigaie in jur de 2-3 minute 

Se scoate vasul din cuptor si se serveste cald cu garnitura de sparanghel.