< 30 min
usor
Asiatica
"Astea sunt cele mai simple paste de gatit. In maxim 10 minute stai linistita la masa cu “pennele quattro formaggi” in farfurie si cu un pahar de vin roze langa", spune Laura.
Laura Cosoi a postat pe blogul personal una din retetele sale de la MasterChef: o portie delicioasa de paste, foarte simplu de facut.
P.S: Smantana in cazul acesta tine locul unui fel de branza. Mie imi place mai simpla reteta!
Preparare:
Se pune untul la incins intr-o oala si se adauga smantana. Se lasa putin pe foc fara sa ajunga sa fiarba si treptat adaugi mozzarella, parmezanul si gorgonzola. In maxim 5 minute sosul este gata.
Fierbi pennele in functie de timpul indicat pe cutie/punga si la final le strecori printr-o sita si le pui in sosul de branza, amestecandu-le foarte bine. Mie imi place sa le servesc cu busuioc proaspat!
Pofta buna!
- paste
- 1 lingura unt
- sare
- piper alb
- 200gr mozzarella data pe razatoare
- 150g parmezan
- 50g branza gorgonzola
- 500g paste penne
- 1 litru smantana dulce pentru gatit