Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Am scobit ridichea aba in forma de bilute, am taiat ceapa solzi, am tocat varza si am frecat-o cu sare, am adaugat sucul unei jumatati de lamai si am lasat la marinat. In acest timp am taiat bacon felii patrate si am pus la rumenit in tigaie pana ce s-au rumenit frumos pe ambele parti.

Am pregatit creveti cu sare, piper, ulei de masline, un pic de ghimbir si usturoi tocat si i-am pus in tigaie pana ce au prins o culoare rozalie. Am taiat pruna felii si am pus-o la calit in unt pana ce s-a inmuiat. Am invelit crevetele in pruna si am asezat intre doua felii de bacon rumenit, am facut patru pachete si am asezat pe farfurie langa ele, am asezat si salata de legume ce lasate la marinat si am asezonat totul cu sucul de la varza si o lingura de miere. Am decorat cu germeni de  lucerna.