Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Intr-un bol am cernut faina, am adaugat un praf de sare, ouale batute. Am framant un aluat, apoi am intins o foaie din acest aluat si am taiat triunghiuri.
Branza de vaci am amestecat-o cu zahar, ouale si apoi am adaugat coaja de lamaie. Am umplut fiecare triunghi cu o lingurita de branza si am sigilat coltunasul cu ajutorul unei furculite.
Am fiert in apa coltunasii aproximativ 15 min pe fiecare tura. I-am scos pe un platou,dupa care i-am pudrat si am presarat cu nuca prajita.
INGREDIENTE
- faina
- 2l apa
- 100g zahar pudra
- 50g nuca
- 1 lamaie
- 3-4 linguri zahar
- 200g branza de vaci
- 10g sare
- 2 oua
- 400g faina