Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Se taie felii subtiri de paine si se pune in cuptor incalzit la 180C timp de 2-3 minute.
Pentru mousse de somon se pune intr-o vas somon afumat, unt, crema de mascarpone, samtana si lime, apoi se da la blender pana cand devin un mousse omogen si cremos. Rosiile cherry si maslinele se taie in felii julien.
Uleiuri de masline se aromatezeaza cu usturoi si coriandru taite marunt, oregano, sare si piper dupa gust. Se amesteca foarte bine.
Se scoate painea din cuptor si fiecare felie de paine se unge cu jumatate de rosie, dupa care se adauga cateva picaturi de ulei de masline aromatizat. La sfarsit se pune mousse de somon si se orneaza dupa gust cu felii de rosii cherry, masline negre si verzi, capere si caviar.
INGREDIENTE
- caviar
- piper dupa gust
- sare dupa gust
- 1 legatura coriandru
- oregano dupa gust
- 50ml ulei de masline
- 8 rosii cherry
- 50g masline negre si verzi
- 50g capere
- 50g caviar negru
- 2 rosii medii
- 1 paine cu masline
- 200g somon afumat
- 200g unt
- 250g crema de mascarpone
- 2 linguri cu smantana
- 1/2 lime