Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Se taie baconul si prosciutto in cubulete cat mai mici. Se pun la prajit. Se taie jumatate din camembert in cubulete, impreuna cu prunele uscate. Salvia si cimbrul se maruntesc si se amesteca apoi cu branza, prunele uscate si carnea. Se taie prunele, li se scot samburii si se scobesc un pic. Se umplu 3 jumatati cu compozitia de branza si bacon si se baga la cuptor la 190 de grade pentru 15-20 de minute.

Ridichea se curata si apoi se taie in panglici subtiri folosind un cutit econom. Jumatate din fructul de kaki se taie marunt. Alunele se taie in bucati mari, se amesteca apoi cu crema de branza, cubuletele de kaki si camembertul ramas. Daca este nevoie se adauga un praf de sare.

Se pune umplutura in fasiile de ridiche si se ruleaza. Jumatatile de kaki si pruna ramase se taie marunt, apoi se amesteca cu putina miere. Pe o farfurie mare se pun cele 3 prune pe diagonala, iar cele 4 rulouri de ridiche se aseaza 2 de o parte si 2 de cealalta parte. Langa fiecare rulou se pune jumatate de lingurita de fructe cu miere. Pe fiecare rulou punem cateva frunzulite verzi.