Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Se condimenteaza muschiuletul, se imbraca in pieptul de pui facut pasta, se inveleste in folie, se da la cuptor timp de 30 minute. Se face o reductie din vin, zahar, zmeura.

Se face un aluat de tarta, se trag la tigaie ciupercile si costita cu putina ceapa taiata cubulete, se toarna peste aluatul de tarta, se rade cascaval peste tarta si se da la cuptor timp de 20 minute, la temperatura de 120 grade. Se fierbe un cartof, separat mazarea, se face cate un pireu din ambele produse.

Se blendeaza verdeturile impreuna cu pesmetul alb, se imbraca muschiuletul in mantia de verdeturi si pesmet. Se monteaza farfuria utilizand muschiuletul de caprioara in mantie de verdeturi, piureul de cartofi cu germeni, pireul de mazare, sosul de zmeura si tarta cu ciuperci si costita.