Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Se incepe cu curatatul pestelui, dupa care filetul curatat se trece prin faina si se pune in tigaie, care a fost usor incalzita cu uleiul de masline si usturoiul;
Se aseaza pestele in tigaie si se lasa la rumenit dupa care se stinge cu vinul alb.
Dupa, se pune o felie de lamaie in tigaie. Se adauga rosiile cherry, mugurii de pin si maslinele si se lasa totul sa prinda gust si la sfarsit se adauga patrunjelul taiat marunt.
INGREDIENTE
- dorada
- sare
- 200g faina alba
- 1 capatana de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- 200ml vin alb
- 50g busuioc
- 1 lamaie
- 200g masline mici
- 50g muguri de pin
- ulei de masline
- 500g rosii cherry
- 1 dorada de 300g
- piper