Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
"Nimeni si nimic nu ma poate opri. Pot castiga acest concurs si sunt convins ca sunt urmatorul Masterchef", a spus el la preselectii.
Metoda de preparare
Pastele se adauga in apa prefiarta, timp de 11 minute, nici o secunda in plus, pentru a ramane al dente. Se caleste putin baconul (sau kaizerul) feliat subtire, in ulei de masline. Se adauga cipercile taiate mediu, apoi maslinele taiate rondele. Se adauga sosul de baza pentru paste, putin piper, sare de mare si usturoi granulat, dupa gust. Se lasa la “odihna” cateva minute. Se monteaza farfuria, adaugand peste sos parmesan. Se pune la dispozitie sos suplimentar, parmezan suplimentar si vin alb demisec.
INGREDIENTE
- paste
- 1 sticla de vin alb demisec, pentru paste
- mustar incoltit sau patrunjel verde sau rozmarin verde
- parmezan de doua feluri
- castravete morcov, telina murate, pentru ornament
- sare de mare granulata
- usturoi granulat
- piper proaspat macinat
- ulei de masline
- 200g masline negre nesarate si naturale
- 600g ciuperci de diferite feluri, minim trei, cate 200 grame din fiecare fel
- 300g bacon sau kaizer afumat
- sos de baza pentru paste, cat mai simplu, doar cu ceapa si busuioc, preferabil italian
- 1 cutie paste fusili