Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Italiana

"Trebuie sa iubesti bucataria. Pentru mine este o pasiune, stau acasa si gatesc incontinuu. Sunt cetatean roman, dar locuiesc de 24 de ani in Italia. Vreau sa-mi deschid ceva in Romania. Vreau sa ma intorc in Romania. Am renuntat la tot pentru MasterChef", a zis ea la preselectii. Felicia a marturisit ca gateste si pentru familia ei numeroasa: "Am 4 frati, 9 nepoti, 11 stranepoti si 27 fini si de sarbatori vin sa le fac mancare". "Ce este simplu, de regula este bun", i-a zis Chef Florin, care i-a inmanat sortul.

Metoda de preparare

Sosul ragu – uleiul de masline si ceapa maruntita se pun la calit. Apoi se adauga costita de vita, dupa ce se coloreaza putin se toarna sosul de rosii. Se condimenteaza cu sare, zahar si busuioc. Se spala vinetele si se usuca. Se curata de coaja, se taie felii subtiri pe lungime, dupa care se condimenteaza cu sare, se dau prin faina alba si prin ou, dupa care se prajesc in ulei de floarea soarelui incins.

Crema de branza – se amesteca mozarella, ricotta si parmezanul si se adauga bucatelele de prosciuto taiate marunt. Aici se mai adauga doua galbenusuri, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce toate acestea sunt pregatite, pe fiecare felie de vanata prajita si scursa bine de ulei se pune crema de branza si se ruleaza. Tava se pregateste cu sos de ragu, dupa care se aseaza bucatile de vinete facute rulouri. Le acoperim cu sos si apoi se presara parmezan dupa care le introducem la cuptor 15-20 de minute.

Poti sa revezi cele mai savuroase momente pe masterchef.protv.ro, iar emisiunea integrala o gasesti pe Voyo.ro.