Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Sosul pesto: Parmezanul se da prin razatoarea fina. Busuiocul proaspat se pune intr-un bol impreuna cu parmezanul, mugurii de pin, 1 catel de usturoi, ulei de masline, sare si piper, apoi se da prin blender.
Compozitia: Rosiile cherry se taie cubulete si se pune la marinat timp de 40 de minute intr-un castron, impreuna cu caperele in saramura, uleiul de masline, oregano, 1 catel de usturoi, sare si piper. Vinetele se taie cubulete, se dau prin faina de semola si se rumenesc in tigaie. Dupa ce s-au rumenit, se scot din tigaie si se pun pe un servet absorbant la racit. Mozzarella se taie cubulete. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron . Se gusta de sare si piper .
INGREDIENTE
- rosii
- 10g piper
- 10g sare
- 1 vanata
- 200ml ulei de floarea soarelui
- 300g mozzarella
- 400ml ulei de masline extra virgin
- 150g parmezan
- 50g muguri de pin
- 100g faina semola
- 1 capatana de usturoi
- 50g capere in saramura
- 5g oregano uscat
- 200g rosii cherry