Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Se curata cartofii, se taie rondele, se prajesc in ulei, se scurg de ulei dupa care se baga la cuptor un strat de cartofi, un strat de branza brie, un strat de branza camembert, smantana de gatit si iarasi un strat de cartofi si la final mozzarela pentru a face crusta.
Pentru sosul de bere: se pune usturoiul cu o crenguta de cimbrisor, sare si piper. Se pune muschiuletul de porc pana ii dam fata dupa care stingem cu bere neagra. Dupa ce muschiuletul s-a facut, se scoate, se pune pe farfurie, apoi se pune in sos smantana de gatit si sosul e gata in 2 minute.
Crusta pentru muschiulet - am tras la tigaie migdale si fistic, putina miere si vin alb . POFTA BUNA
INGREDIENTE
- bere
- 50-60g fistic si migdale
- cimbrisor
- 1 catel de usturoi
- 200g muschi de porc
- ulei de floarea soarelui
- 50g smantana de gatit
- 50g branza brie
- 50g branza camembert
- bere neagra
- 40g mozzarella
- valeriana
- chives