Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Carnea se prepara la gratar cu putina sare. Intr-un bol pentru salata se pun salata rucola, rosiile cherry, uleiul de susan, branza si maslinele, frunzele de menta. Pentru sos folosim uleiul de masline, sare, piper rosu, lamaie, patrunjel maruntit, usturoi presat, busuioc. Dupa gust, se poate adauga putin ardei iute.
INGREDIENTE
- rosii
- piper
- sare
- usturoi
- busuioc
- menta
- patrunjel verde
- 1 ardei iute verde
- piper rosu
- 1 lingura otet de mere sau balsamic
- 2 lamai
- 50g branza gorgonzola, parmezan sau mozzzarela
- 6-8 masline
- rucola
- 4 rosii cherry
- 200g piept de pui sau de curcan