Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

1. Painea se taie in triunghiuri mici cat o muscatura si se prajeste pe gratar.

2. Se face o maioneza din galbenusul crud, o lingurita de mustar si uleiul de masline. Maioneza se amesteca cu smantana si frunzele de tarhon tocate marunt. Se asezoneaza cu sare si piper. 

3. Se face un sos tzatziki din castravete, iaurt si un graunte de usturoi si sare dupa gust. 

4. Se pune smantana de gatit la foc mic si cand fierbe, se adauga branza Gorgonzola si se fierbe pana ce scade sosul si se ingrasa. 

5. Se calesc intr-o tigaie fara ulei ciupercile curatate, spalate si taiate felii. Se scurg si se amesteca cu jumatate din sosul de branza. 

6. Pe triunghiurile de paine prajita se pun cate o lingurita din sosurile create anterior (sosul de smantana cu maioneza si tarhon, sosul tzatziki si ciupercile cu branza). Iar tulpina de telina se taie in bucati de 3-4 cm si se umple cu sosul de branza.

7. Se decoreaza cu feliute subtiri de ridiche.