Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Se fierbe mamaliga, dupa care se tapeteaza forma cu prosciutto, se pune un strat de mamaliga, dupa care se aseaza feliile de trufe pe mamaliga. Apoi se pune branza de burduf, se acopera totul cu mamaliga, se inchide bulzul cu capetele de prosciutto, dupa care se introduce cu tot cu forma la cuptor, unde se tine 3-4 min la 180 grade.
Pentru prepararea crocantului, feliile de prosciutto se asaza intre doua tavi cu hartie de copt pe ele, se tin la cuptor 4-5 min la 220 de grade. Prezentarea se face pe o farfurie intinsa neagra, decorata cu smantana si chives.
Poti sa revezi cele mai savuroase momente pe masterchef.protv.ro, iar emisiunea integrala o gasesti pe Voyo.ro.
INGREDIENTE
- malai
- 50g unt
- 200g smantana
- 5 fire chives
- 30g trufe negre
- 200g branza de burduf
- 200g jambon sau prosciutto
- 500g malai