Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Se ia pieptul de curcan, se taie o bucata de 300 g, se bate bine, se condimenteaza cu sare si piper, punem baconul, broccoli, ardeiul, ridichea feliata subtire plus cascavalul razuit, rulam carnea, o ungem putin cu ulei si o introducem la cuptor. Pentru sos, tragem prunele feliate la tigaie, cu unt, se lasa sa se raceasca, dupa care le introducem in blendar si adaugam mierea. Se scoate compozitia din recipientul blendarului si se pune din nou in tigaie, unde o lasam sa dea un clocot si sa scada putin.

Pentru garnitura punem sparanghelul, care in prealabil a fost spalat si portionat, in tigaie cu putin unt si il lasam putin, pentru a nu-si pierde culoarea frumoasa, verde. Scoatem curcanul de la cuptor, il feliem in modul in care dorim sa arate pe farfurie, punem sosul fierbinte pe farfurie, dandu-i forma dorita, iar peste el asezam bucatile de curan si langa cele de sparanghel.