1h
usor
Internationala
Muschiul de porc se taie felii de 2 cm. Se marineaza cu ulei de masline, sare si piper si se pune pe gratar (3 minute pe fiecare parte). Intr-o tigaie punem ulei de masline si prajim ceapa taiat julien, usturoiul si ciupercile si apoi adaugam vin alb. Dupa 6 minute punem muschiul de porc in sos cu ciuperci, ceapa, usturoi si vin alb si lasam 15 minute la gatit. Punem feliile de bacon la gratar pana se usuca un pic. Radem ridichea, o scurgem bine de apa si punem deoparte. Fierbem 4 prune taiate in apa cu miere, pana se face sos mai gros si apoi punem in blender. Luam o forma rotunda si asezam primul strat cu ridiche, apoi peste punem bacon si ciuperci din sos. La sfarsit punem muschiul de porc si sosul de prune peste carne si presaram oregano.
- carne de porc
- ulei de masline
- 100g miere
- 60ml vin alb
- usturoi dupa gust
- 1 ceapa medie
- 1 ridiche alba
- 100g ciuperci
- bacon
- 220g muschi de porc
- 10g oregano