Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Se unge muschiul de porc cu mustar, miere si soia, apoi se pune pe grill pana i se da fata. Apoi se baga la cuptor alaturi de bacon taiat felii + mirodeniile proaspete, aprox. 20 min la temperature de 220 grade.
Prunele se taie cubulete si se trag la tigaie cu merisoarele si se flambeaza cu coniacul, dupa ce s-a dus alcoolul se toarna 2 linguri de miere si se mai lasa aprox. 3min. Baconul care a mai ramas se prajeste pana devine aproape crocant si se toarna miere peste.
Ridichea se taie fasii si se asezoneaza cu ulei + lime + miere + sare si piper.
INGREDIENTE
- carne de porc
- sare
- ulei de masline
- 1 lime
- 25ml sos de soia
- 35g mustar
- 20ml coniac
- 150g bacon
- 10 merisoare
- 1 ridiche alba
- 1 pruna
- tarhon proaspat
- salvie
- rozmarin
- 50ml miere
- 450g muschi de porc
- piper