1h
usor
Internationala
1. Se spala dovlacelul, se taie rondele egale de 3 cm, se inlatura miezul. Se pune la fiert apa cu sare si cand clocoteste se introduce rondelele de dovlacel si se lasa la fiert 4 minute.
2. Se taie chiflele cuburi si se introduc in blender, se face pesmetul se adauga oul,laptele, branza, sarea si piperul.Se mixeaza toata compozitia pana se omogenizeaza.Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Se pune o hartie de copt in tava si se pun dovlaceii umpluti. Deasupra punem migdalele zdrobite, si punem la cuptor si se lasa 15- 20 minute pana se rumeneste compozitia.
3. Se amesteca branza mascarpone, se rupe branza brie bucatele si o amestecam incet cu mascarponele, punem coaja de lamaie rasa si zeama de lime. Piper, sare dupa gust si firisoarele de chivas tocate marunt. Se mixeaza in blender biscuitii si se pune peste branza si se amesteca usor.Se pune branza la frigider 20 de minute.
4. Se pune tigaia la incalzit si se prajeste mugurii de pin si se lasa la racit.Se scoate branza de la frigider si se fac turte care se acopera cu mugurii de pin.
5. Se pune apa in tigaie cu mierea cimbrisorul, si jumate din ghimbir ras si se lasa la foc mic pana se reduce la jumate se pune sare si piper dupa gust si un varf de ardei tocat.
6. Dovlaceii se stropesc cu reductia de miere.
- paine
- 4 migdale
- 1 radacina ghimbir
- 4 linguri apa
- 3 fire cimbrisor
- 2 linguri de miere
- 1 ardei iute rosu
- 10 fire de chives
- 50g muguri de pin
- 50g biscuiti
- 1 lime
- 150 mascarpone
- 150g branza Brie
- 25g branza Emmentaler
- 3 linguri de lapte
- 1 ou
- 25g nuca
- 2 chifle
- 1 dovlecel mic
- sare
- piper