Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Metoda de preparare
Taiati zucchini in fasii lungi si coaceti-i la gratar.
Dati gust riccotei cu sare, piper si ulei. Trageti la tigaie ceapa, prosciutto cu ulei, sare si piper. Adaugati ricotta si faceti rulourile de zucchini.
Taiati sparanghelul rondele si trageti-l la tigaie cu usturoi, ulei, sare, piper si stingeti cu supa vegetala. Blendati pana compozitia devine o crema, adaugati cateva picaturi de tabasco si suc de lamaie dupa gust .
Serviti rulourile pe pat de crema de sparanghel la temperatura camerei .
INGREDIENTE
- zucchini
- piper
- sare
- ulei de masline
- supa vegetala
- 1 lamaie
- usturoi
- 120g ceapa verde
- 130 prosciutto copt
- 400g ricotta de oaie
- 350g sparanghel curatat
- 600g zucchini