Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
mediu
mediu
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Una din cele trei retete gatite de Aida in marea finala MasterChef.
Metoda de preparare
Muschiuletul de porc se lasa la marinat cu ulei de masline si ierburi aromate. Se curate perele, se coc si se lasa la racit, dupa care se adauga frunzele de busuioc taiate marunt. Ciupercile se curate cu un prosop umed, se taie si se trage la tigaie in ulei de masline.
Muschiuletul de porc se da prin oul batut, se sareaza si pipereaza dupa gust, se da apoi prin migdalele zdrobite nu prea fin, apoi se coace la cuptor in jur de 6-7 min la 220 *C .
Se serveste cald.
INGREDIENTE
- carne de porc
- piper
- sare
- 1 ou
- 50g rubarba
- 200g ciuperci
- 4 frunze busuioc
- 100g pere
- 100g migdale
- 20g ierburi aromate mediteraneene
- 200g carne de porc muschi