Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Se incalzeste cuptorul la 160 de grade C. Se pune la foc lent untul, zaharul, dulceata, esenta, coaja de portocala si sucul de portocala, pana devine totul omogen si se lasa sa se raceasca.
Cerneti faina si adaugati semintele de mac si migdalele. Adaugati treptat compozitia facuta inainte, amestecati pana devine omogen.
Adaugati ouale si amestecati in mod delicat. Turnati in forme si coaceti 20 min.
Lasati sa se raceasca in forme si apoi scoateti si stropiti cu lichior inainte de a acoperi cu glasa.
INGREDIENTE
- portocala
- esenta de migdale
- coaja de la 2 portocale
- 60g migdale maruntite
- 40g seminte de mac
- 50g felii de portocale candite
- 2 oua mari batute
- 100g dulceata de portocale/lamaie
- 160g zahar tos
- 185g unt