Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Se face pesto din rucola, muguri de pin, usturoi si ulei de masline. Se tine deoparte 2 linguri de pesto, iar din restul se face crusta in care apoi se va inveli cotletul. Dupa ce se curata cotletul de miel, se trage la tigaie in ulei de masline si se stinge cu vin rosu. Se sareaza si pipereaza, apoi se acopera cu crusta de rucola si se coace la cuptor 12-14 min la 220* C.
Ceapa rosie se taie felii egale, se pun in tigaie cu zaharul caramelizat si apoi se stinge cu otet balsamic. Se taie in 2 bucati cotletul, se aseaza pe ceapa caramelizata si se decoreaza cu picaturi de pesto de rucola.
INGREDIENTE
- carne de miel
- ulei de masline
- otet balsamic
- 2 linguri zahar
- 1 ceapa rosie
- pesmet
- 1 ou
- 1 catel de usturoi
- 20g muguri de pin
- 200g rucola
- 4 costite de miel