Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Amestecati faina cu alunele, cacao si zaharul. Amestecati rapid cu untul moale (temperatura camerei). Faceti o mingiuta din acest aluat, acoperiti si puneti-l in frigider cel putin 30 de min. Intindeti aluatul de ½ cm grosime si taiati biscuit, iar la jumatate din ei faceti gauri in mijloc.
Coaceti la 180 de grade C timp de 10-12 min. Lasati sa se raceasca. Intre timp, topiti ciocolata si turnati-o pe biscuitii care au gauri in mijloc. Pe cealalta jumatate puneti dulceata si apoi ii uniti.
INGREDIENTE
- cacao
- 200g dulceata de mure
- 200g ciocolata
- 2 galbenusuri
- 180g unt
- 50g alune de padure macinate fin
- 75g zahar
- 20g cacao amara
- 230g faina