Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Se pun pastele la fiert intr o-oala de 5 l si se strecoara cu atentie dupa fierbere, astfel incat sa ramana intregi si sa nu se faramiteze. Broccoli se fierbe putin (cat sa ajunga la culoarea verde crud), apoi se scoate cu strecuratoarea. Peste broccoli se pune putin unt (10 – 20 g) si smantana. Se condimenteaza dupa gust. Toate se mixeaza pana rezulta o pasta. Conchiglie deja fierte se umplu cu aceasta pasta si se aseaza pe platoul italienesc. Se presara parmezan.
INGREDIENTE
- paste
- ulei de masline
- sare
- 100g smantana peste 30% grasime
- 50g unt
- 100g parmezan intreg
- 1 capatana de usturoi
- 2 bucati broccoli verzi
- 1 ceapa esalot
- 1 cutie paste conchiglie
- piper