Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Pregatim un aluat de paste din faina, ou, sare, apa calda. Se lasa cateva minute deoparte. Pregatim intr-o tigaie bacon taiat felii subtiri impreuna cu ceapa taiata marunt, supa, toate se calesc putin, se adauga ridiche taiata cuburi mici, sare, piper, pruna taiata marunt, putina miere.
Formam o compozitie pentru ravioli. Intindem aluatul subtire si decupam 8 forme rotunde, pe care asezam compozitia si lipim alt rotund peste formand ravioli cu furculita. Punem la fiert circa 10-12 min.
Se pregateste un sos de smantana cu unt si pruna. Dupa fierbere se aseaza in sosul de smantana, dupa care le montam in farfurie. Decoram cu feliute de pruna.
INGREDIENTE
- bacon
- prune
- smantana
- ulei
- piper
- sare
- ou
- faina
- 1 lingura miere
- ceapa
- 1 ridiche alba
- 300g bacon