< 1h 30min
usor
Internationala
In primul rand tai pieptul de pui pe jumate, in jumatatile rezultate fac cate un buzunar pentru a fi umplut .
Pentru umplutura zdrobesc branza de capra , tai crengutele de rozmarin, le amestec intr-un bol cu putin piper, dupa care umplu pieptul de pui si il inchid cu cateva scobitori.Pentru crusta, maruntesc patrunjelul, de asemenea mugurii de pin si migdalele, parmezanul il dau prin razatoare, le amestec cu untul, iar dupa imbrac pieptul de pui deja uns cu ulei de masline si bag puiul la cuptor .
Pentru piure pun ardeiul la copt,dupa il pun sub un jet de apa rece pentru a se curata mai bine, dupa ce il curat il tai in bucati mai mici pentru a fi pus in blender alaturi de morcovul fiert taiat in patratele, alaturi de acestea pun si catelul de usturoi, le blendez, iar cand sunt gata pun sare, piper si curry dupa gust.
Pentru sosul de cafea,fac o pasta dintr-o lingura de faina cu 1 lingura de unt le amestec bine si le las cateva minute la frigider, ne trebuie si putina supa asa ca pun la fiert apa in care adaug cubul de condimente de pui, pun tigaia la inchins dupa adaug laptele si incorporez usor cate putin din pasta de unt pana se omogenizeaza.Adaug supa de pui, smantana de gatit, boabele de mustar si amestec pana incepe sa se ingroase, dupa asta adaug si espresso-ul si cafeaua.
In final dupa ce am terminat totul urmeaza sa le aranjez pe farfurie.
- carne de pui
- 50g ulei de masline
- 150g parmezan
- 50g curry (condiment)
- 50g piper
- 50g sare
- 100ml apa
- 1 lingura piper alb
- 1 cub de condimente de pui
- 100ml lapte
- 200ml smantana de gatit
- 1 lingurita espresso
- 1 lingurita cafea macinata
- 1 lingura boabe de mustar
- 50g migdale
- 2 catei de usturoi
- 50g muguri de pin
- 200g unt nesarat
- 200g branza de capra
- 2 rosii cherry
- 2 crengute rozmarin
- 2 legaturi patrunjel
- 1 morcov mare
- 1-2 ardei rosu capia
- 1 piept de pui dezosat (300-400)
- 1 lingura faina