1h
usor
Internationala
Desi cei trei jurati l-au facut sa creada ca nu e bine ce-a gatit, la sfarsit i-au inmanat sortul si l-au felicitat. "A fost foarte bun tartarul", i-a zis Chef Sorin. "E gustos in draci", i-a zis si Chef Florin. "Ma bucur ca un copil de doi ani", a zis el la sfarsit. Eu am avut doua bucurii in viata, cand am asistat la nasterea copiilor mei. Asta e a treia. Adrenalina pura", a zis Marian la sfarsit.
Tonul se taie in bucatele mici pe care le punem la marinat cu lamaie si ulei extravirgin de masline. Rosiile se taie cubulete, maslinele taggiasca se toaca marunt, busuiocul se toaca si el fin, la fel si patrujelul, apoi se pun toate intr-un castron.
Piureul de avocado se obtine zdrobind cu o furculita pulpa de avocado pana devine o pasta. Se amesteca cu usturoiul, otetul, uleiul de masline si se blenduieste.
Crabul se trage la tigaie cu usturoi, patrujel si ulei de masline, il udam cu cognac, dupa care punem capacul. Odata copt, il desfacem si folosim carnea din clesti.
Odata terminate aceste procedee, montam farfuria. La final prajim painea.
Poti sa revezi cele mai savuroase momente pe masterchef.protv.ro, iar emisiunea integrala o gasesti pe Voyo.ro.
- ton
- 100ml coniac
- chives
- unt
- 500g orez carnaroli sau arborio
- 2 lamai
- piper
- paine alba tost si neagra de secara
- sare
- 500g crab
- 1 legatura busuioc
- afine
- 500g rosii cherry
- 2 legaturi patrunjel
- otet
- ulei de masline extra virgin
- 1 capatana de usturoi
- avocado (copt bine)
- 100g masline taggiasca in ulei fara samburi
- 600g file de ton rosu
- 100g icre de somon