< 30 min
usor
Internationala
O reteta simpla, rapida, cu o savoare aparte - asa o recomanda Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii "PoveStiri Adevarate" de la AcasaTV. E solutia ideala pentru o cina gustoasa sau pur si simplu cand nu doriti sa petreceti prea mult timp in bucatarie, mai zice ea.
Ioana Maria Moldovan a povestit, pe blogul personal, cum se prepara specialitatea casei ei:
"Mai intai am pus la fiert timp de zece minute orezul cu putina sare. Intre timp, intr-o tigaie in care am incins putin uleiul de masline, am pus crevetii pe care i-am rumenit cam 5-6 minute pe ambele parti. Apoi am pregatit sosul de usturoi cu smantana, iar la final am asezat pe o farfurie orezul, creveti si sosul de usturoi."
Nu e foarte greu de preparat, asa ca pofta buna!
- creveti
- vin alb
- usturoi
- sare
- piper
- 1 lingura ulei de masline extravirgin
- 250 g creveti congelati
- 50g orez basmatic