Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Americana

Numit si New Orleans Fizz, acest cocktail a fost creat in 1888 de Henry Ramos, care detinea barul Imperial Cabinet Saloon in orasul american. Tot ce iti trebuie sunt ingredientele de calitate si cateva brate vanjoase. De ce? pentru ca Ramos Gin trebuie agitat bine de tot inainte sa il servesti. Se spune ca e nevoie de aproximativ 5 minute de agitare puternica pentru ca albusul de ou, ginul si frisca lichida sa se amestece bine. Se spune ca Henry Ramos angajase o multime de barmani care isi treceau shakerul de la unul la altul pana cand bautura era gata. Bineinteles ca poti folosi si un blender pentru a pregati acest cocktail!

Metoda de preparare

Combina sucul de lime, de lamaie si zaharul intr-un shaker si amaestca pana cand zaharul se dizolva. Adauga ginul, frisca, apa de portocal  si albusul de ou.

Acopera si agita extrem de tare timp de 10-20 de secunde.

Adauga 4 linguri de gheata pisata si mai agita inca 45 de secunde.

Strecoara amestecul in pahar si adauga apa minerala. Decoreaza cu o felie de portocala.