Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Franceza
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 180C.

Feliaza cartofii si aseaza jumatate la baza unei tavi de copt (18x28cm) tapetata cu hartie de copt. Condimenteaza-i cu sare si piper.

Aseaza deasupra lor jumatate din fasiile de somon si presara jumatate din ceapa verde si marar.

Continua cu inca un strat de cartofi, somon, ceapa si marar.

Bate ouale cu smantana si toarna amestecul peste ingredientele din tava.

Coace la cuptor timp de 40-45 minute, pana cand amestecul de ou se incheaga. Daca da semne ca se rumeneste prea repede la suprafata, acopera cu o bucata de hartie de copt.

Scoate din cuptor si lasa quiche-ul cateva minute sa se raceasca inainte sa il scoti din tava. Serveste cald.

Sursa reteta si foto: www.goodtoknow.co.uk