Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge uleiul intr-o tigaie cu capac, pe foc mediu.
Condimenteaza pulpele de pui cu sare si piper si prajeste-le in tigaia incinsa, timp de 5 minute, pana se rumenesc bine pe toate partile. Scoate pulpele pe o farfurie.
In aceeasi tigaie caleste ceapa si ardeiul gras, timp de 3 minute, pana cand se inmoaie. Adauga usturoiul si mai gateste un minut. Apoi mustarul si rosiile, amesteca bine si mai lasa cateva minute pe foc, condimentand cu sare si piper.
Pune inapoi in tigaie pulpele de pui, acopera-le cu sos si lasa sa dea in clocot. Da focul mai mic si acopera cu capacul. Lasa sa fiarba 30-40 minute, pana cand carnea e bine patrunsa.
Serveste cu orez sau cuscus.
Sursa reteta si foto: Food 52
INGREDIENTE
- pui
- 320g rosii tocate
- 1 catel usturoi tocat
- 3 linguri mustar
- 1 ardei gras rosu tocat
- 1 ceapa tocata
- piper
- sare
- 900g pulpe de pui (inferioare)
- 2 linguri ulei de masline