Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 220 grade Celsius.
Intre timp, spala cu pregateste legumele pe care le vei folosi. Taie-le in bucati mai mici, cat pentru o imbucatura. Pune-le in tava si stropeste-le cu ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si ierburi aromatice.
Peste patul de legume, aranjeaza bucatile de pui, dupa ce le-ai uns cu ulei de masline si le-ai condimentat cu sare si piper.
Lasa totul la cuptor o ora, pana ce puiul este gata. Apoi, scoate-l pe un platou si lasa-le sa stea putin inainte de a le servi.
Amesteca legumele si mai coace-le 5-10 minute daca este nevoie. Serveste-le cu patrunjel proaspat deasupra.
Sursa: www.wishfulchef.com
INGREDIENTE
- carne de pui
- ierburi aromate (cimbru, oregano, rozmarin)
- piper
- patrunjel proaspat, tocat
- sare
- ulei de masline
- 1-2 lingurite otet balsamic
- 1 mix de legume morcovi ceapa, usturoi, cartofi, ciuperci
- 900g carne de pui (pulpe si copane)