Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Asiatica

O masa rapida pentru cei care adora gustul preparatelor asiatice.

Metoda de preparare

Amesteca sucul de lamaie, otetul, sosul de peste si zaharul intr-un bol, pana cand zaharul se dizolva.

Incinge un wok sau o tigaie mare neaderenta, la foc mare. Unge cu ulei.Pune jumatate din cantitatea de pui si prajeste la foc iute timp de 2 minute sau pana cand e rumenit. Repeta operatiunea cu restul carnii.

Unge din nou tigaia si caleste pentru 30 de secunde usturoiul cu ardeiul iute. Adauga fasolea verde si mugurii de bambussi caleste timp de 2-3 minute.

Pune toata carnea de pui in wok si adauga sosul pregatit mai devreme. Gateste inca 1-2 minute.

Serveste puiul cu orez  si busuioc proaspat tocat.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au