Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge uleiul intr-o tigaie neaderenta. Condimenteaza pieptul de pui cu sare si piper si rumeneste-l in tigaie cate 6 minute pe fiecare parte, pana cand carnea e patrunsa.
Scoate carnea pe o farfurie si in aceeasi tigaie caleste salotele timp de 1 minut. Toarna peste ele berea amestecata cu mustarul, sosul de soia si mierea.
Lasa totul sa fiarba pana cand lichidul se reduce si sosul devine lipicios. Pune inapoi bucatile de pui in tigaie si acopera-le cu sos.
Serveste friptura cu putin patrunjel tocat presarat deasupra.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- bere
- 1 lingura mustar Dijon
- 2 linguri sos de soia
- 120ml bere blonda
- 2 salote tocate
- piper
- sare
- 4 jumatati piept pui dezosate si fara piele
- 2 linguri ulei
- 1 lingura miere
- 2 lingurite extract patrunjel tocat