Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Rumeneste bucatile de pui, condimentate cu sare si piper, in uleiul incins pe foc mediu intr-o tigaie. Scoate-le pe o farfurie.
Pune in tigaie in grasimea ramansa morcovii, ceapa, telina si usturoiul tocate cubulete impreuna cu cimbrul si cateva fasii de coaja de protocala. Mai adauga putin ulei daca e necesar
Gateste-le timp de 10 minute, pe foc mediu, pana cand morcovii si telina sunt aproape moi.
Pune inapoi bucatile de pui in tigaie, toarna vinul si lasa totul sa fiarba timp de 45 minute, pana cand carnea e patrunsa si legumele sunt moi.
Serveste fierbinte.
Sursa reteta si foto: www.theguardian.com
INGREDIENTE
- pui
- 1 portocala mica
- 6 fire cimbru
- 500ml vin alb dulce
- 3 catei usturoi
- 2 tulpini telina
- 1 ceapa
- 200g morcovi
- 1 pui intreg taiat in 8 bucati
- 3 linguri ulei de masline